Essie Navigate her collectie

15 mrt

De Essie Navigate her collectie is nog niet zolang geleden uitgekomen en ik heb drie kleurtjes besteld. Ik vond dat ik te weinig felle kleurtjes had in mijn nagellak collectie dus er konden er wel wat aan toegevoegd worden. Ik heb de volgende kleuren gekocht:

Van links naar rechts: Ole caliente, Orange, ti’s obvious en Tour de finance. Vandaag de foto’s van het eerste kleurtje: Ole caliente. Essie beschrijft het als een fel oranje rood lakje met een roze ondertoon.

De kleur vind ik echt prachtig, een ‘in your face’ rode kleur. Zeker met het lente weer wat voor de komende dagen voorspeld is vind ik dit soort kleurtjes ideaal om te dragen. De lakjes van Essie zijn wat dunner dan de meeste lakjes maar daarom vind ik ze juist wel fijn lakken omdat je mooi laagjes kan opbouwen zonder dat je een dikke laag krijgt. Ik heb hier twee laagjes op. Met een topcoat blijft deze lak wel 4 a 5 dagen zonder te chippen zitten. De prijs van een lakje is ongeveer 9 EUR,  de prijs kan wel eens verschillen hangt een beetje van de webshop af waar je hem besteld. Binnenkort (eind april) is Essie zelfs verkrijgbaar bij de Etos voor 9,99 EUR. Let echter wel op de drogisterij versies van de lakjes hebben een iets dikkere substantie omdat deze voor de consumenten zijn en niet speciaal voor salons.

Tot de volgende post, Liefs.

 

Advertenties

3 Reacties to “Essie Navigate her collectie”

  1. DramaQueen 16 maart 2012 bij 17:18 #

    Mooie kleurtjes!

  2. Flaviena 20 maart 2012 bij 18:28 #

    Ik ben echt benieuwd naar deze fruitige lakjes! 🙂

Laat gerust een reactie achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: